Ontstaan van de interesse.


Als jong meisje keek ik heel graag met oma in de vele fotoalbums die ze bezat.  Oma vertelde bij alle foto’s steeds haar verhaal.  Je kon op haar gezicht zien hoe ze elk moment terug intens beleefde.

Dit deed me al heel vroeg beseffen dat foto’s eigenlijk een goed middel waren om de herinneringen vast te leggen. Herinneringen aan familie, vrienden, gezin, jezelf, huwelijken, geboortes, doopsels/babyborrels, reizen  enz worden ermee levendig  gehouden.  Foto’s doen je dingen herinneren lang nadat ze uit je geheugen waren geglipt.  Eén beeld is soms voldoende om een gevoel op te roepen of om iets te tonen waar woorden voor tekort schieten.  Soms is een foto zelfs nog het enige wat je rest van iets of iemand.

Evolutie

Als tiener legde ik dus maar al te graag alles vast op foto maar zonder enige ervaring van fotografie. Met de jaren kocht ik best een aantal kleinere digitale camera’s. Ik probeerde het resultaat te optimaliseren via een aantal fotobewerkingsprogramma’s. De interesse in fotografie en zijn verwerking bleef groeien en uiteindelijk werd fotografie mijn grootste hobby.

Nu: interesse is passie geworden.

Na verloop van jaren wilde ik toch wat beter en professionelere foto’s nemen. Dus ik kocht mijn eerste DSLR-toestel, volgde een cursus fotografie gevolgd door nog meerdere jaren opleiding in fotobewerking. Mijn fototoestel is ondertussen mijn ‘buddy’ geworden.  Heel wat lichtgevoelige lenzen werden bij gekocht om alle situaties nog beter in beeld te kunnen brengen. Een 2e DSLR-toestel werd bijgekocht.  Al heel snel volgde ook alle materiaal om aan studiofotografie te doen.

Ondertussen honderdduizenden foto’s rijker van mensen, events, landschappen, reizen,..  laat ik jullie graag meegenieten.

Wens je je bepaalde gebeurtenissen/events te vereeuwigen via foto’s, wil je graag es zelf of met je gezin mooie foto’s laten nemen, aarzel niet om contact op te nemen.

Graag tot uw dienst!