Welkom!

Blij dat u de weg naar mijn website hebt gevonden en waar u uiteraard van harte welkom bent.

Via mijn portfolio laat ik u graag kennis maken met de diverse genres fotografie. Geniet mee van de schoonheid van mensen, dieren, landschappen, evenementen enz …
U zal merken dat ik mij niet vast pin op 1 soort fotografie maar eerder mijn fotografie gebruik om de schoonheid, grootsheid, uitzonderlijkheid, opvallendheid v mensen, landschappen, zaken of situaties vast te leggen.

Bij het fotograferen en verwerken van portretten wordt rekening gehouden met uw eigenheid en persoonlijkheid . Ik probeer zoveel mogelijk het mooie te accentueren zonder de karaktertrekken en gezichtsplooien volledig te willen wegwerken.  Het moet een eerlijk portret zijn die uw eigenheid tot uiting brengt op een mooie manier. Natuurlijk wordt steeds rekening gehouden met de verlangens van de persoon die zich laat fotograferen.

Bij interesse in een fotoshoot voor uzelf, samen met uw partner, gezin of vrienden, contacteer me gerust. Het kan, al of niet, volgens een welbepaald thema, studiofotografie of op verplaatsing. Samen werken we iets leuks uit.  Ook bij belangrijke gebeurtenissen help ik u graag alles op foto vast te leggen.

Geef je ogen de kost, geniet van de beelden en als je de foto’s mooi vindt, aarzel niet om mijn website bij anderen aan te bevelen of om een reactie te geven.

Neem gerust ook eens een kijkje op Instagram, Facebook of Twitter.   Op de sociale media krijgt u meer en andere foto’s te zien dan hier.
Zo u mijn facebookpagina leuk vindt, of je klikt bij Instagram en Twitter op ‘volgen’, krijg je ook alle toegevoegde werken te zien.

Bedankt alvast voor je bezoek!

Met vriendelijke groeten,