nieuwsbrief, Promotie fotoshoot

Promotie fotoshoot voor Singles

Beste single,

Iedereen weet dat u er alle belang bij heeft dat, wanneer u zich registreert op een datingsite of lid wordt van een club, u zich best kenbaar maakt met een recente foto die uw pluspunten accentueert.  U wil natuurlijk opgemerkt worden tussen de vele anderen en hoopt op nadere kennismaking met anderen nietwaar!

Vandaar dat een goede profielfoto uitermate belangrijk is en daarom, eenmalig en van 01 april tot en met 15 mei 2017, deze promotie van 25% korting op een fotoshoot voor singles.

Heeft u interesse: vul dan uw informatie in via het contactformulier en wij contacteren u zo spoedig als mogelijk.

Bij voorbaat dank voor het vertrouwen.

Met ‘fotogenieke’ groeten,

in the spotlight, interessant om weten, ter info, toelichting

In the spotlight

Palace Hotel Zeebrugge

Palace Hotel Zeebrugge

Wat info hieromtrent:

Bouw begint in 1913, opening in 1914.
Zware schade tijdens oorlog 1914-1918.
Heropbouw na de raid op Zeebrugge.
Gebouwd als Luxe Hotel.

Om aan de eisen van de Hamburg-Amerikalijn tegemoet te komen, ging de M.B.Z. (de Maatschappij van de Brughse Zeevaartinrichtingen N.V.) over tot de bouw van het ‘Palace Hotel’.

Op 20 juli 1914 werd het Palace Hotel geopend, slechts enkele maanden later brak de Eerste Wereldoorlog uit. Het gebouw heeft veel geleden door de beschietingen.

Na het einde van de oorlog werden grote herstelwerken uitgevoerd, en zo kon het hotel eindelijk opengaan. De tweede wereldoorlog stelde een einde aan de funtie van hotel.  Tussen 1949 en 1950 werd het gebouw getransformeerd en ingedeeld in appartementen.